Over ons

Over ons

Drie dudes die samen één passie hebben voor Microsoft technologie. Wij brengen elke 2 weken een nieuwe show online op ons Youtube kanaal met uiteenlopende onderwerpen, voornamelijk over het Microsoft spectrum en daarnaast hebben we regelmatig gast sprekers.


Jeroen Burgerhout
jeroen
Microsoft365 Consultant & Microsoft Certified Trainer
Jeroen zit in het IT vak sinds 2001 en heeft altijd al een voorkeur gehad voor Microsoft producten. De laatste jaren is de focus op de Modern Workplace gericht, i.c.m. Intune, Microsoft365, Azure AD, Windows 10/11. Jeroen heeft ook een boek geschreven voor het MD-100 examen. Hij heeft een vriendin en samen hebben ze een dochter.

@BurgerhoutJ
https://burgerhout.org
https://jeroenburgerhout.nl


Engin Soysal
engin
Freelance ICT Consultant & Microsoft Certified Trainer
Engin is sinds 2008 zeer actief op het gebied van ICT en voornamelijk op Microsoft producten en diensten waaronder Operating Systems, Azure, infrastructure e.d. Engin heeft ervaring met VMWare, Hyper-V, SCCM (MECM), Intune en nog veel meer. Hij is gelukkig getrouwd en is vader van twee geweldige jongens.

@enginsoysal
https://prosystech.nl/


Richard Sousa Ferreira
richard
Microsoft365 Consultant & Microsoft Certified Trainer
Richard is een spontaan, ambitieus en doelgericht persoon die al sinds 2012 actief bezig is binnen de IT. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd in het beheren, adviseren en implementeren van diverse Microsoft producten zoals Azure AD, Microsoft Intune en Microsoft 365. Richard heeft een geweldige vriendin waarmee ze samen een prachtige dochter delen en een mopshond die de pret helemaal compleet maakt.

@RSFerreira_