WorkplaceDudes Meetup #3

WorkplaceDudes Meetup #3

Afgelopen 8 februari 2024, hielden we onze 3e Meetup bij NEXXT in Amersfoort.

Met dank aan Harm Veenstra voor het regelen van de locatie en het eten.

Vanaf 16:30 kwamen de mensen binnen. Niet veel later gingen de deksels van het eten er af en konden we met zijn allen gaan eten van het aanwezige stamppot buffet.

Rene Laas en Gerjon Kunst begonnen de avond met een onderwerp die helemaal van deze tijd is, namelijk Unlocking the potential of Power Virtual Agent and Azure OpenAI Services".

In deze sessie gingen ze gerbuik maken van de kracht van het Power Platform en zijn paradepaardje, de Power Virtual Agent. In deze sessie leerde hoe je de Microsoft API's kunt gebruiken om naadloos te integreren met verschillende systemen en toepassingen.

Na een korte pauze, kwam Oktay Sari aan het woord. Het was al even geleden voor hem dat ie op het podium stond.

Zijn sessie ging over een ander heet onderwerp, namelijk MacOS en Intune, genaamd Mastering MacOS Management with Microsoft Intune: Tips, Tricks, and Treats.

We namen met zijn allen een duik in de spannende wereld van het beheren van MacOS-apparaten met Microsoft Intune en ontdekten hoe Intune de manier veranderd waarop je de MacOS-apparaten van Apple kan beheren.

En toen was het tijd voor de laatste sessie van de avond. Namelijk die van Niels Kok en Stefan Dingemanse.

Hun sessie ging over hun eigengemaakte PowerShell module voor het eenvoudig beheren van Cloud PC's, genaamd Streamline Your Windows 365 Management with PSCloudPC.

De module biedt een aantal functionaliteiten, waaronder configuratie, provisionering en beheer van Windows 365 Cloud PC's. In deze sessie zagen we de functionaliteiten en zagen we hoe die funcionaliteiten kunnen helpen bij de implementaties van Windows 365.

Na 3 geslaagde sessies, was het tijd om richting de "bar" te gaan en daar gezellig na te praten met zijn allen met een hapje en een drankje.

💡
Heb je het gemist of wil je het nog een keer lezen? Check de WorkplaceDudes Github voor de presentaties en houd onze meetup pagina in de gaten.
GitHub - BurgerhoutJ/workplacedudes
Contribute to BurgerhoutJ/workplacedudes development by creating an account on GitHub.
WorkplaceDudes NL | Meetup
Drie dudes die samen één passie hebben: [#ModernWorkplaces](https://twitter.com/search?q=%23ModernWorkplaces&src=hashtag_click) i.c.m. [#Microsoft](https://twitter.com/search?q=%23Microsoft&src=hashtag_click) technologie. Daarnaast praten we in onze shows ook over andere [#Microsoft](https://twitter

Als je meer informatie wilt over de WorkplaceDudes, klik dan op deze link en je ziet al onze kanalen waar je de WorkplaceDudes kunt volgen.

Als WorkplaceDudes willen we Harm Veenstra en zijn team nogmaals bedanken voor het regelen van deze locatie en de versnaperingen!

Tot de volgende Meetup!