WorkplaceDudes is live

WorkplaceDudes is live
Photo by Clark Tibbs / Unsplash

Jeroen liep al tijdje met een idee in zijn hoofd om iets te gaan doen met een vlog/streaming idee. Echter was de uitdaging om 2 andere "dudes" te vinden, die dit idee ondersteunden en uiteraard ook mee te willen doen. Gelukkig had Jeroen 2 collega's gevonden, die er wel interesse in hadden.

Nadat we met onze werkgever SKS Professionals hadden gepraat over het sponseren van dit idee, kregen we een groen licht.

Toen begon het bedenken van een leuke naam voor dit idee. En op een avond, op de bank, kijkend naar de televisie met een craftbeer in zijn hand, schoot bij Jeroen opeens de naam WorkplaceDudes naar binnen. 3 dudes die een voorliefde hebben voor Microsoft producten. Beter kon niet. Naam in de groep gegooid en iedereen was meteen enthousiast.

Dus als een gek gekeken of domeinnaam vrij was, Twitter en Youtube. En zowaar... dit was allemaal vrij. Ongelofelijk! Meteen alles maar geclaimed en stap 1 was gedaan.
Volgende stap was een logo. Na een paar dagen rondkijken op het internet en een beetje proberen, kwamen we een mooi logo tegen, zoals je hieronder kan zien.

Vervolgens konden we verder met de website en hadden we een datum geprikt voor de eerste sessie. Ondertussen is deze al opgenomen en ook gepubliceerd op ons Youtube kanaal.

Wij hopen dat we de komende tijd nog hiermee door kunnen gaan en dat, jij, ons blijft volgen via één van onderstaande kanalen.