1st WorkplaceDudes Meetup was a success!

1st WorkplaceDudes Meetup was a success!

Afgelopen dinsdag, 27 juni 2023, hielden we onze eerste WorkplaceDudes Meetup bij Campus Delta in Capelle a/d IJssel, vlakbij Rotterdam.

Na een aantal weken van voorbereiding, het regelen van de locatie, het regelen van de sponsor en natuurlijk het regelen van de sprekers, was gisteren de grote dag.
Rond 16:00 waren we aanwezig. We begonnen met het ombouwen van de zaal zodat mensen op stoelen konden zitten, maar ook op de tribune.
Vanaf 17:00 begon de zaal langzaam vol te stromen met bezoekers. Iedereen begon met iedereen te praten, maar er was ook gelegenheid om retro spelletjes te spelen op de retro spelcomputers.

Rond 18:00 kwamen de pizza's en kon er gegeten worden. Nadat iedereen zijn buikje vol had, trapte Jan Bakker de avond af met zijn sessie over "What's new with Identity Security in Azure Active Directory?". De slides van deze sessie zijn hier te vinden.

Daarna was het de beurt aan Engin Soysal met zijn niet-technische sessie over "Van onmogelijk naar mogelijk!". De dia's van deze sessie kunnen hier worden gevonden.

Na deze korte, maar inspirerende sessie was het de beurt aan Rudy Ooms met zijn duiksessie over "Dr intune, how I stopped syncing and loved the certificate". De slides kunnen ook gedownload worden.

Rond 21:00 was het tijd om na te praten, een hapje te eten en een biertje te drinken. Als verrassing hadden we een loterij voor een ticket voor ExpertsLive EU, die werd gewonnen door Somesh Pathak.

🎉 Gefeliciteerd Somesh!

De avond liep langzaam ten einde en nadat alles was opgeruimd, zat ik rond 22:00 uur in de auto terug naar huis.

Maar we zitten natuurlijk niet stil. De 2e Meetup staat ook al gepland, namelijk:

📅 4 oktober 2023
⌚ 17:00 - 22:00
NN Group, Den Haag
🎟️ WorkplaceDudes Meetup #2

We hebben plek voor 100 mensen, dus reserveer je plek zo snel mogelijk.

Ik wil alle bezoekers, sponsoren SKS Professionals en sprekers bedanken voor het bijwonen van onze Meetup.

Tot ziens op de volgende Meetup.